TwitterFacebook
EnglishDeutschFrançais

Wist u dat?

De laatste weetjes......


* De Visserijdagen in Katwijk worden gehouden van dinsdag 26 juni tot en met zaterdag 30 juni 2012. Met een gevarieerd programma van visserij gerelateerde activiteiten en de bundeling van de Reddingsdemonstratie en het Haring en Shanty-korenfestival staan de Visserijdagen garant voor een sfeervol volksfeest. Bekijk de website van de Visserijdagen voor meer informatie.

* Elke dinsdag kunt u in het centrum van Katwijk aan Zee de Toeristenmarkt bezoeken. Van 13.00 tot 21.00 uur staan er maar liefst 135 kramen door het centrum van Katwijk aan Zee. Elke week heeft een ander thema. Op de website van VVV Katwijk ziet u een overzicht van de verschillende thema's.

* Van 25 mei tot en met 8 juli 2012 zijn de Cultuurweken Leiden, met zes weken lang culturele evenementen en festivals: theater, dans, muziek, poëzie, kunstinstallaties, kinderactiviteiten en unieke evenementen.

* De elektrische fiets is momenteel hot! Dit jaar verhuren wij er nog meer en tegen een verlaagd tarief! Voor slechts € 15,- per dag kunt u al zo'n elektrische fiets bij ons huren!

* Komt u met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets en wilt u er toch een dagje uit met de auto? Koningshof biedt de oplossing! U kunt namelijk rechtstreeks bij ons een auto huren. En dat voor slechts € 5,- per dag en € 0,19 per gereden kilometer.....* De datum van de Flower Parade (Rijnsburgse Bloemencorso) is
   gewijzigd. Op zaterdag 11 augustus a.s. zal het Bloemencorso van
   Rijnsburg door de regio rijden

terug naar overzicht

Recreatiecentrum Koningshof
Elsgeesterweg 8
2231 NW Rijnsburg - Holland
Tel: +31 (0)71 402 6051
Fax: +31 (0)71 402 1336
e-mail: info@koningshofholland.nl